En del har en PT (personlig tränare) på gymmet för att jobba med kondition och styrka, andra väljer att ha en PT (psykoterapeut) för att utveckla sin mentala och psykiska form och stretcha sina gränser. Jag tar emot dig som vill jobba med dig själv individuellt eller i grupp, även par eller andra relationskonstellationer är välkomna.

 

INDIVIDUALTERAPI

I den individuella terapin är du i centrum. Jag utgår från att du är den som bäst vet vad du behöver och vad som är viktigt i ditt liv. Min uppgift som terapeut är att skapa ett tryggt rum, där du kan känna dig fri att utforska dig själv och sätta ord på dina tankar och känslor utan att känna dig kritiserad eller ifrågasatt. Oftast kommer vi att sitta mittemot varandra och samtala, du kan också välja att ligga på soffan eller på golvet om du föredrar det. Eftersom gestaltterapin är upplevelsebaserad använder vi hela rummet för att undersöka dina dilemman. Vi tar även hjälp av olika övningar, objekt, lekar eller inre bilder. Min intention är att finnas vid din sida på den väg du behöver eller vill gå, vart den än leder.

 

LEDARSKAPSCOACHING, PERSONLIG HANDLEDNING

Vi bollar. Jag lyssnar på dig och ger dig raka reflektioner och reaktioner på det du berättar, i syfte att ta dig genom de tankar som loopar. Våra samtal kan handla om kommunikationsknutar, osäkerhet, rädslor, stagnation, leda, brist på mål, mening och inspiration eller tappad lust, längtan bort och nya horisonter. Tillsammans undersöker vi hur vi kan omvandla det som håller dig tillbaka, till en kraft som för dig i den riktning du önskar. Vi kan träffas en timme, en och en halv eller två; enskilt eller i grupp, vi kan promenera, spela golf eller prata över en frukost hos dig på ditt företag eller hos mig på Kastellgatan. Jag håller till på House of Senses, en omsorgsfullt inredd före detta butikslokal i området mellan Linnégatan och Övre Husargatan i centrala Göteborg.

 

SYSKON, PARTNER, FÖRÄLDRAR, VUXNA BARN OCH VÄNNER

Har ni vuxit ihop eller vuxit isär? Har ni slutat prata med varandra? Dansar ni i otakt? Har lusten och nyfikenheten slocknat? Förstår ni inte varandra? Känner du dig missförstådd, inte sedd eller instängd? Kom tillsammans en gång, eller flera, om ni är överens båda två om att er relation behöver genomlysas, utvecklas och göras pratbar. Jag tänker inte ta parti för något eller någon av er, min ambition är att se och förstå er båda två i den problematik ni vill undersöka; och att ni ska hitta er själva i en ömsesidig dialog med plats för olikheter, öppenhet och respekt. Målet är inte att ni ska gilla allt hos varann. Jag arbetar enligt EFT (Emotional Focused Therapy), en evidensbaserad metod som lägger våra anknytningsmönster i dagen.

 

EXISTENTIELLA SAMTAL OCH PERSONLIG UTVECKLING I GRUPP

En bokcirkel som går djupare, en samtalsgrupp om ensamhet, frihet eller mening, en grupp för att bygga tillit och självstöd, om sårbarhet eller bara få insikt i dina relationella mönster … Längtar du efter autentiska möten med andra människor i ett tryggt sammanhang med högt i tak där du kan våga vara dig själv och se vad det innebär, uttrycka nya sidor hos dig själv och ge och ta emot uppriktig feedback. Att utvecklas i grupp är en intensiv process som kan öka din medvetenhet, närvaro och självkännedom. En grupp kan pågå under en dag var tredje vecka under ett års tid, eller ha ett fastställt antal tillfällen under en termin. De kan ha olika teman eller utformas efter personliga behov och formas efter önskemål och efterfrågan. Antal deltagare: 6-8 personer. Har du andra idéer och vill vara en del av en grupp skriv ett mejl till mig så ska jag se vad jag kan göra.